fbpx

GRATIS personlig treningsplan og hele TO GRATIS PT-timer som velkomstgave!
Ved innmelding får du som medlem to gratis PT-timer og en treningsplan tilpasset deg, din livsstil, dine behov og dine mål. Dette er til en verdi av 1997 kr! For å planlegge veien videre på en trygg og best mulig måte, tar vi ALLTID en kartleggingsprat for å finne ut om din livsstil, din hverdag, din treningserfaring, din helsetilstand og ikke minst dine mål videre og hvordan vi kan hjelpe deg for å nå de. Det er vanlig i bransjen at man bruker den første inkluderte PT-timen på kartlegging. Kartleggingstimen er GRATIS hos oss, og kommer I TILLEGG til dine gratis PT-timer som brukes til å faktisk gå gjennom øvelser og belastning som passer deg og dine mål videre, og blir brukt som utgangspunkt for treningsplanen som følger med ditt medlemskap.

Gode rabatter på PT-timer!
Som medlem av Risør Kraftsport får du gode rabatter på PT-timer. Vår PT er utdannet ved Akademiet For Personlig Trening og har fått «Meget bra bestått» som resultat, noe som betyr mer enn 95% riktig på teoretisk og praktisk eksamen. I tillegg har han i 2023 fått «Vel bestått» i AFPT Rehab Trainer!

Ordinært medlemskap: 549kr/mnd
Uførepris og boende i en annen kommune: 274kr/mnd
Student, pensjonist, AAP og off-shore: 439kr/mnd

Familierabatt:
Vi gir også 20% rabatt til familier som bor på samme adresse når man er tre eller flere. Rabatten kan også kombineres med bindingsrabatten!

Vi har ingen binding, kun to måneders oppsigelsestid. Ingen innmeldingsavgifter eller skjulte kostnader.

Alle våre medlemskap har mulighet for 12 mnd binding. Med dette alternativet får man hele TO måneder GRATIS!

Velger du binding, blir månedsprisen da:

Ordinært medlemskap: 458kr/mnd
Uførepris og boende i en annen kommune: 229kr/mnd
Student, pensjonist, AAP og off-shore: 366kr/mnd

VENNEVERV!
I tillegg til bindingstid og familierabatter, kan man få en vennevervrabatt! Om din venn som har aktivt medlemskap hos oss verver deg og du velger å binde deg for 12 mnd, får dere BEGGE -50% på treningsavgiften i tre måneder. Det vil si at du som blir vervet i f.eks. ordinært medlemskap trener for f.eks. KUN 229kr/mnd i de tre første månedene før prisen går tilbake til 458kr/mnd. Det gir en årspris på 4809kr (du sparer 687kr i året). Tilbudet gjelder andre medlemskap som student, borteboer, ufør og pensjonister også!

Åpningstider:
Risør: 24/7 med egen kode.
Gjerstad: 06:00-23:00 med egen kode.

Klar til å bli med? Bli med HER!

Feriemedlemskap og drop-in:

Én drop-in: 110kr
12 klipp: 1100kr

1 uke 274kr
2 uker 439kr
3 uker 549kr
1 mnd 659kr
Kjøp må avtales med oss. Send oss en melding på Facebook Messenger (Risør Kraftsport / Gjerstad Kraftsport) eller sms til 97 34 33 01. Vi svarer mandag til fredag mellom 10:00 og 18:00.

Ønsker du å kjøpe PT-timer, ta kontakt med roman(at) risorkraftsport.no Vi tilbyr også kostholdsveiledning og online coaching.

Online coaching:
– 24t responstid på meldinger sendt inn via Facebook
– Alltid oppdatert og tilpasset treningsprogram i perioden
– Send inn øktrapporter etter hver trening eller på slutten av uka.
– Teknikkanalyse av øvelser og tips via video sendt inn via Facebook

(Med forbehold om feil i prislisten)
Gjelder f.o.m. 01.04.2022.